Fumat, stres, ciclu neregulat, dureri de spate, frica etc.Buna ziua. Am 37 de ani si de 10 ani aveam doua menstruatii intr-o luna. Spun aveam pentru ca de cand vin la Numai Terapie Vie, am rezolvat aceasta problema. Multumesc.

 

 

Ma numesc D.I, am 45 de ani si din cauza stresului am ajuns sa nu mai dorm noaptea. Dupa citeva sedinte de Reiki am reusit sa dorm toata noaptea si sa ma trezesc odihnita.

 

 

Ma numesc P.A, am 27 de ani si am reusit sa ma integrez la locul de munca dup ace mi/am invins fricile cu ajutorul hipnoterapiei. Ma simt bine si ma bucur ca am facut aceasta alegere.

 

Sunt L.L, am 31 de ani si am reusit sa renunt la tigari dupa sedintele de hipnoterapie. Mai exact dupa prima sedinta. Nu imi vine nici acum sa cred ce simplu e. Recomand tuturor cu incredere.

 

Buna ziua. Am 46 de ani si am venit cu mari dureri de spate, avand un serviciu in care stau pe scaun 12 ore. Dupa sedintele de acupunctura urechii pot sa fac chiar si miscare fara sa ma mai doara. Sunt foarte multumita.

 

 

Ma numesc G.I si am 39 de ani. M-am simtit total pierdut si descurajat in ultimii ani. Am facut sedintele de Reiki si sunt ca nou. Si nu exagerez cand spun asta.

 

Am venit la cabinetul Numai Terapie Vie cu probleme pe toate planurile. Am trecut recent printr-un divort, am avut probleme la locul de munca, eram deprimat, agitat, stresat, nu puteam sa dorm noptile. Dupa primele sedinte de terapie Reiki am inceput sa vad lucrurile altfel, sa fiu mult mai linistit si echilibrat. S.G., 33 ani

 

 

Sunt M.M. si am avut de multa vreme probleme de circulatie, palpitatii, maini si picioare reci si migrene insuportabile. Am facut tratament energetic si acupunctura auriculara la Numai Terapie Vie si acum ma simt mult mai bine si sunt foarte multumita de rezultate.

2019  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383