Detoxifierea energeticăTonurile de vindecarea corpului sunt un set de frecvenţe de sunet benefice create de fondatorul SolfeggioTones.com, Brad Johnson. Acestea sunt foarte asemănătoare în format cu frecvenţele Solfeggio. Tonurile de vindecare ale corpului

sunt modelate după efectele de cercetare ştiinţificăşi efectele pozitive ale frecvenţelor Rife. Tonurile de vindecare ale corpului conţin muzică ambientală meditativă, cu frecvenţa de vindecare adecvată încorporate în track.

Înainte de utilizarea tonurilor

Este important să se ţină cont de faptul că unele dintre aceste tonuri pot fi foarte intense. ( cei care au fost la cabinet, ştiu acest lucru). Vă rugăm, folosiţi aceste tonuri după buna dispoziţie a fiecăruia. Similar cu tonurile Solfeggio, dacă simţiţi că vă confruntati cu simptome datorate acestor tonuri, acordaţi-vă timpul necesar pentru a permite frecvenţei de curăţare să-şi facă treaba, pe măsură ce corpul dumneavoastră încearcă să epureze reziduurile energetice care pot provoca astfel de rezultate, cum ar fi: dureri de cap, rigiditatea gâtului, durere în gât, indigestie, creşterea tensiunii arteriale, creşterea frecvenţei cardiace şi altele. Ceea ce experimentaţi nu este diferit de trecerea printr-o detoxifiere alimentară. Aceste simptome pur şi simplu se referă la detoxifierea energetică, unde le puteti experimenta în timp ce treceti prin acest proces. Dacă aveţi aceste simptome, în orice mod, ceea ce poate fi de mare ajutor este sa beţi o cantitate mare de apă proaspătă în fiecare zi: cel puțin 4-6 pahare. Ieşiţi în natură şi permiteţi plantelor / copacilor / mediului să vă vindece şi să vă reechilibreze. Aceste tonuri nu sunt periculoase în niciun fel, doar intense, deci vă rugăm să nu intraţi în panică dacă aveţi aceste simptome. Ele sunt comune, temporare şi vor trece. Dacă simţiţi că sunteti copleşiţi de intensitatea track-ului audio, nu vă simţiţi obligaţi să vă forţaţi să-l ascultaţi în întregime. Opriți piesa pe care o ascultaţi, hidrataţi-vă, echilibraţi-vă şi luati o pauză. Pe măsură ce corpul dvs. lucrează pentru eliminarea resturilor energetice corespunzătoare unei anumite frecvențe, vă va fi tot mai uşor să ascultati aceste frecvenţe şi să primiţi din plin beneficiile oferite.

 

Tonurile de vindecare a corpului se constituie în prezent din 13 frecvenţe diferite:

337 Hz – Acest ton ajută la stimularea normalizarii circulației sângelui.

537 Hz - Acest ton ajută la normalizarea funţiei sistemului endocrin. Sistemul endocrin este o colecţie de glande, care produce hormoni pentru a regla creşterea organismului, metabolismul, funcţiei sexuale şi dezvoltarea.

625 Hz - Acest ton ajută la stimularea functiei rinichilor.

635 hz - Acest ton ajută la stimularea funcției glandei pituitară. Glanda pituitară este o glandă ca un bob de mazăre situată la baza creierului, şi înconjurata de os. Hipotalamusul, un alt organ endocrin al creierului, controlează funcția glandei pituitare prin furnizarea de “comenzi hormonale”. La rândul său, glanda pituitară reglează hormonii care controlează mai multe funcţii ale diverselor organe din corp. Partea posterioară a glandei pituitare acţionează ca un fel de zonă de depozitare pentru hipotalamus prin care trec hormonii care controleaza funcția muşchilor şi rinichilor. Glanda pituitară anterioară produce hormoni propri care contribuie la reglementarea mai multor funcții endocrine.

645 hz - Acest ton ajută la creşterea producției HGH ( glanda pituitară).

654 hz - Acest ton ajută la stimularea funcţiei pancreasului.

662 hz - Acest ton ajută la stimularea glandei pineale. Când este activată, glanda pineala devine linie de comunicare cu planuri mai elevate. Chakra coroanei ajunge în jos până când vortexul său atinge glanda pineală. Prana, sau energie pură, este primită prin acest centru de energie în cap. Prin practică, nivelul de vibrații al corpului astral este ridicat, permițându-i să se despartă de cel fizic.

696 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei inimii.

751 hz – Acest ton ajută la stimularea funcţiei ficatului.

763 hz - Acest ton ajută la stimularea funcției tiroidei dvs.. O glandă tiroidă care funcționează corect este extrem de importantă pentru metabolism, atunci când aceasta nu funcționează corect multe dintre funcțiile corpului pot suferi.

764 hz - Acest ton ajută la normalizarea funcţiei sistemului nervos.

835 hz - Acest ton ajută la normalizarea funcţiei sistemului imunitar.

1335 hz - Acest ton ajută la stimularea funcţiei glandei suprarenale. Scopul principal al glandelor suprarenale este de a permite organismului dumneavoastră să facă faţă stresului provenit din orice sursă posibilă, variind de la leziuni și boli, la probleme de muncă și in relații. Ele determină în mare măsură energia cu care corpul dvs. răspunde la fiecare schimbare din mediul intern și extern.

1565 hz - Acest ton ajută la echilibrarea bunăstării dvs. spirituale.

Multiton - Acest ton ajută pentru a calma durerile de spate. Această piesă este compusă din mai multe frecvenţe: 0.14, 0.40, 7.50, 96.50, 55, 376.29, 425.09, 571, 833, 932 Hz.

Următorul link conține toate cele 13 tonuri de vindecare ale corpului:

 

 http://files.tubesnack.net/app/swf/EmbedCanvas.swf?hash_id=18c288e8566b294a4468295b0a266843&t=1316749569

2019  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383