Simbolurile Karuna ReikiFolosim aceste simboluri inclusiv la tratamentele oferite in cadrul cabinetului Numai Terapie Vie. Iată câteva caracteristici

ale celor 8 simboluri din gradele I si II:

 

Zonar

Zonar ne ajută la rezolvarea Karmei, dă claritate în conştientizarea problemelor şi  deschide inimile către compasiune şi iubire. Elimina suferinţa asociată vindecării emoţionale. Ajută la conştientizarea problemei noastre şi permite vindecarea la nivel sufletesc, vindecarea karmică, a sufletului, vindecarea de ură. Câteodată trecem prin experiente care au un ecou puternic in fiinta noastra si care se mentin vii foarte multa vreme, intiparindu-se efectiv in toate celule organismului nostru. Zonar lucrează asupra acestor impresiuni celulare ascunse şi ajută la vindecarea lor prin conştientizarea lor de către SINE. Poate sa lucreze in alte dimensiuni. Este eficient în vindecarea unor traume, abuzuri, experinete brutale avute în copilarie, care s-au dovedit atat de puternice si persistente incat copilul devenit adult nu a avut puterea sa le rezolve constient si le-a ingropat adanc undeva departe de mintea constienta, adesea in zona chakrei II.

 

 

Halu

are o actiune similara cu Zonar dar mai puternica si la niveluri mai profunde completând actiunea lui Zonar. Ajuta in probleme ale psihicului: vindecare emoţională, idei gresite, raportari gresite la diferite situatii. Rupe schemele negative inconstiente. Tratează abuzurile de orice fel, in special pe cele sexuale. Elimina nesiguranţa. Echilibrează tot corpul şi sufletul. Halu ne ajuta sa acceptam partea imperfecta din noi cu scopul de a constientiza, iubi si vindeca. Părţile din noi pe care le negam si nu le acceptam se depoziteaza în chakra 2. Utilizam Halu pentru a dezintegra modelele mentale negative din subconstientul nostru, care pana acum ne-au izolat de adevar si realitate.

 

Harth

Harth reprezinta compasiunea infinită şi ne racordează la energiile vindecatoare ale iubirii şi compasiunii. Vindeca inima si tot ceea ce are legatutura cu inima. Aplicat pe chakra inimii o umple de iubire si lumina. Pentru imbunatatirea relatiilor de iubire, ajuta la vindecarea relatiilor.

 

Rama

Se aplica pe chakra coroanei, pe spate si pe corp oriunde simtim nevoia pentru conectarea la energia pamantului. Limpezeste mintea si elimina confuziile. Readuce dorinţa sexuală.

 

     Urmatoarele 4 simboluri au o vibraţie mai înaltă şi acţionează asupra aspectelor mai subtile ale fiinţei umane: realizează contactul cu conştiinţa sa superioară,  favorizează materializarea, ajută la reactivarea puterii de decizie şi, în final, la integrarea mai uşoară a seninătăţii şi a păcii interioare.

 

Gnosa

Gnosa vindecă mintea şi ne conectează în mai mare măsură la Eul Superior.

Măreşte capacitatea de învăţare. Ne conectează cu partea noastră divină.

Deoarece aduce Eul Superior in corpul fizic, GNOSA poate fi folosit pentru vindecări foarte profunde. El pătrunde foarte adânc şi scoate la suprafaţă suferinţele, făcând conştientă cauza reală a suferinţei într-un mod care completează vindecarea.

 

 Kriya 

Se foloseste pentru materializarea proiectelor practice de orice fel si realizarea lor sigura.

 

Java

Vibratia acestui simbol ne conecteaza la energia planetei. Ne face să vedem lumea aşa cum este ea cu adevărat. Se foloseşte mult în autotratamente. O folosim pentru acceptarea mai uşoară a realităţii celorlalti. Ajută la eliminarea dependenţei de ceilalţi.

 

 

Shanti

Shanti ajuta la vindecarea trecutului si face loc prezentului. Folosim Shanti să trimitem PACEA în trecut, să ne eliberăm de ataşamente ca să facem loc vindecării. Face să dispară ingrijorarile. Se foloseşte în cazul  insomniilor sau cosmarurilor. Are efect rapid în momente de panică, teamă.

 

     Nivelul de Maestru KarunaReiki se adreseaza persoanelor care sunt Maeştri Reiki Usui de câtva timp: se recomandă un răgaz de un an între Maiestria Reiki Usui şi cea KarunaReiki (desigur cu o oarecare flexibilitate). Aici, se va lucra cu 4 simboluri, dar, în funcţie de sistemul Reiki Usui la care s-a făcut iniţierea la Maestru, se va apela la trei, doua sau la un singur simbol nou.

      În afară de avantajul de a împărtăşi energia Karuna altor persoane, Măiestria KarunaReiki reprezintă un excelent pas înainte pe calea dezvoltării personale şi spirituale. 

2019  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383