Karuna Reiki   Karuna reprezintă motivaţia de înaltă calitate a tuturor fiinţelor iluminate care lucrează pentru

lichidarea suferinţei pe Pământ. Aceste fiinţe ne trimit în mod continuu o cantitate nelimitată de energie pentru a ne vindeca şi ghida, noi trebuind doar să fim receptivi la aceasta.  Karuna este un cuvânt sanscrit cu sensul de acţiune plină de compasiune. Practica asiduă cu energia Karuna Reiki măreşte gradul nostru de conştientizare şi ne conectează cu cele mai pure entităţi spirituale. Simbolurile Karuna Reiki lucrează în acelaşi mod ca şi Reiki Usui (tradiţional). A dezvolta Karuna/Compasiunea în propria persoana este extrem de benefic: devii mai receptiv şi deschis faţă de energiile vindecătoare.  Ajutandu-i pe ceilalţi, te ajuţi pe tine; ajutandu-te pe tine, îi ajuţi pe ceilalţi.Energiile Reiki Usui şi KarunaReiki sunt total compatibile şi perfect complementare.  Karuna Reiki are o acţiune profundă, acţionând şi asupra părţii noastre întunecate, care atrage toate experienţele neplăcute, toate  comportamentele noastre nearmonioase. Această parte va trebui în primul rând recunoscută. Trebuie să acceptăm că suntem oameni echilibraţi şi că fiecare dintre noi avem şi o parte  negativă, care depinde de noi, este a noastră şi trebuie să fie într-un echilibru armonios cu celelalte componente ale noastre, pentru a ne simţi bine şi a funcţiona la modul optim. Această parte a noastră acţionează în favoarea noastră, dar se manifestă într-un mod neplăcut. De aceea e bine să comunicăm cu ea şi să-i cunoaştem obiectivele pentru a înţelege întâmplările neplăcute din trecut şi a putea evita întâmplări neplăcute în viitor.

     Sistemul Karuna Reiki este structurat pe patru niveluri, doua de practician si două de Maestru si foloseste nouă simboluri noi, un simbol Usui si alte doua Tibetane, în total 12 activate prin acordaje corespunzătoare. Sistemul de acordaj este diferit de cel din Reiki Usui. Activează un tip de energie vindecatoare diferit de cel folosit în Reiki Usui, mai puternic şi mai intens decât curgerea blândă a energiei Reiki. Karuna Reiki oferă metode de protecţie foarte puternice, prin simboluri multiple ce acordă un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii. Prin Karuna Reiki există posibilitatea de a lucra cu energie informată, modulată specific în funcţie de situaţii.

     Cei care descoperă Karuna în ei înşişi îşi dezvoltă nu numai capacităţile vindecătoare, dar devin mai deschişi către energia trimisă de toate fiinţele illuminate, fie că ele sunt prezente fizic în această viaţă, fie că există numai în plan spiritual.

Urmează semnificaţia simbolurilor Karuna Reiki…

2019  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383