DAY KO MYO – Simbolul corpului Spiritual – Lăcaş măreţ al Marii Lumini strălucitoare     Este un simbol de Maestru. Diferenţa între un maestru şi un grad inferior, nu este una de vibraţie, care este asemănătoare, ci dorinţa maestrului de a face în tot voia luminii, de a-i sluji acesteia, şi de a-i ajuta necondiţionat pe alţii.

 

În Reiki tradiţional era folosit doar la iniţieri, însă în practica modernă e foloseşte şi la tratamente.

Lucrează foarte bine în domeniul frecvenţelor înalte, putând fi folosit şi pentru tratamente la distanţă sau diferite energizări şi protecţii.

Se foloseşte la:

-          chirurgie psihică

-          tratamente la distanţă

-          autotratament

-          terapie

-          protecţia personală

-          protecţia şi curăţarea încăperilor

-          meditaţia în mişcare

Considerând ca fiind corpul spiritual cel ce conţine toate modelele etalon ale organismului, iar afecţiunile ca nişte deviaţii de la acest etalon, tragem concluzia că ele pot fi vindecate prin tratarea corpului spiritual cu simbolul Dai Ko Myo. Evident că folosirea acestui simbol nu le exclude pe celelalte.   

     Omul ar trebui să uite că este bolnav şi să se concentreze pe ceea ce menţine sănătatea, faptele bune, gândirea pozitivă. Se consideră greşit că tebuie să luptăm cu boala. Cine se luptă cu boala, pierde. Pentru că a te gândi la o boală nu face decât să te conecteze la starea respectivă, care este negativă. Muzica, ambientul, mâncarea echilibrată, chiar şi dragostea fizică, toate sunt necesare pentru a fi sănătoşi…

Raku – controlul focului

Folosit doar pentru acordaje în timpul procedurilor de iniţiere. Reprezentat grafic, el seamănă cu un fulger.

Johre – lumină albă.

Este folosit prin simpla prezenţă grafică în timpul acordajelor pentru a înlesni accesul la lumină.

     Am dat doar câteva exemple de simboluri folosite în tratamente sau iniţieri. Deoarece despre tratamente am mai vorbit, ramâne ca data viitoare să vedem ce înseamna Iniţierea Reiki.

2019  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383