Reiki pentru animale şi plante     Principiul tratamentului la animale este exact ca şi la oameni. Ele au tot atâtea câmpuri şi chakre ca şi omul, astfel încât tratamentul se face

tot de la cap în jos, pe chakre, anterior şi posterior. Avantajul animalelor este că ele au un instinct care le spune exact cât au nevoie de lumină, îşi iau cantitatea necesară, se scutură şi pleacă. Pentru animalele mari, palmele se aplică în succesiunea de la oameni, în timp ce pentru cele mici este suficient să fie ţinute în palme. Ele sunt poate, cel mai apoape de spiritul Reiki, care este intuitiv.

      În cazul plantelor, se dă lumină prin punerea palmelor la o distanţă de 10-15 cm de ele şi se ţin aşa circa 5-10 minute. Se poate energiza apa cu care se udă pământul, seminţele ce se plantează sau ghiveciul în care se ţine planta. Plantele au aceleaşi câmpuri ca oamenii şi animalele. În general, plantele care sunt energizate cresc mai bogate şi cu flori mai multe decât cele neenergizate.

     Indiferent cui se adresează tratamentul, nelipsită este rugăciunea. Aceasta se face aşa cum crede fiecare de cuviinţă, fiind conştienţi că lumina nu este a noastră şi că folosirea ei este un dar, atât pentru terapeut cât şi pentru client.

     Lumina are conştiinţă şi inteligenţă proprie, iar noi nu suntem decât un canal prin care ea curge spre binele personal sau al altora. De aceea ne rugăm pentru binele persoanei pe toate planurile: fizic, energetic şi spiritual. Lumina vine de la Dumnezeu.

Ce nu vine de la Dumnezeu este: tristeţea, deznădejdea, mâhnirea, ura, dispreţul, mândria, ura de sine, autoculpabilizarea, autoflagelarea, complexele, invidia, excesele, gelozia, gândurile negre, durerea, setea de putere, avariţia, grija zilei de mâine, judecăţile, neiertările, îndoiala, frica etc.

 

     Prin echilibrarea energetică tindem să ajungem la acele părţi din noi, venite de la Dumnezeu, pe care cu ajutorul Reiki le facem sa domine şi să ne ducă mai departe pe calea evoluţiei fiecăruia dintre noi.

2019  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383