“Secrete” ale vieţii şi sănătăţii. 2.Cauza stresului este o problemă a energiei din organism     Toate problemele noastre de sănătate îşi au originea într-o frecvenţă energetică distructivă.

 

     Să spunem că un individ se gândeşte că peste o lună va face o tumoare la ficat. Dacă s-ar face un mic experiment în care s-ar duce la spital în fiecare săptămână, să facă un RMN (imagistică prin rezonanţă magnetică nucleară)? Ce s-ar întâmpla? Medicul ar veni cu primele rezultate şi ar spune că nu e nici o problemă. După al doilea test, ar zice că n-are nici un sens. După al treilea ar spune că au apărut nişte celule anormale, la ficat şi trebuie făcută o biopsie…Întrebare: de unde ar fi putut apărea acele celule? Răspunsul este că celulele anormale se formează într-un punct care nu este fizic.. De fapt, toate problemele îşi au originea în ceva ce nu este fizic. Să ne amintim faptul că atomul nu este solid, atomul este făcut din energie, la fel ca tot ce este pe planeta Pământ. Totul este energie, iar energia are trei elemente comune: frecvenţa, lungimea de undă şi spectrul de culoare. Aşadar, indiferent că este vorba de o masă, de un fruct, de vezica biliară sau de unul dintre elementele tabloului lui Mendeleev, totul este energie. Despre ce fel de energie este vorba, se poate determina după frecvenţă. Unele dintre cele mai mari minţi ale lumii ştiinţifice susţin că originea tuturor problemelor de sănătate şi a stărilor de rău este o problemă energetică din organism. Deci, dacă vrem să vindecăm probleme de sănătate de la rădăcină, trebuie să remediem problema energiei. Trebuie vindecată frecvenţa distructivă din celulele identificate prin RMN (şi nu numai), care este interpretată de medic ca un posibil cancer (sau orice alt diagnostic ).

Energia poate îmbrăca multe forme. De exemplu, există energia pe care noi o numim lumină. Ea cuprinde un anumit spectru de frecvenţe ale energiei pe care le detectăm cu ochiul liber. Există frecvenţe sonore pe care le detectăm cu urechile şi receptorii din tălpi şi ţesuturile organismului. Există energie în infraroşu, pe care o detectăm ca fiind căldură. Există ultravioletele, dincolo de limita de percepţie a ochilor noştri, la limita spectrului luminii. Există multe alte tipuri de frecvenţe pe care corpul nostru nu le poate detecta (a fost o vreme când acestea erau considerate mistice, dar acum avem instrumente pentru a le detecta, ele fiind razele X, undele radio UHF, VHF etc).

Pentru că nu avem cunoştinţă de ceva făcut de mâna omului care să vindece orice boală- deşi sunt medici care spun ca au vindecat chiar şi cancer, când de fapt imunitatea a făcut toată treaba - trebuie s-o facem cu ajutorul energiei, pentru că ea este şi cauza diferitelor boli. Toate bolile şi indispoziţiile sunt provocate de un deficit energetic la nivel celular. Am vorbit în materialul anterior Există o sursă unică a bolilor şi stărilor de rău: stresul” despre „luptă sau fugi”, adică stresul şi modul în care afectează celulele. Pe măsură ce ele îşi opresc funcţionarea pentru a conserva energia organismului, oxigenul nu mai pătrunde în interiorul lor, substanţele nutritive nu mai ajung la ele şi nici glucoza (combustibilul celulei). Uzina producătoare de putere rămâne nealimentată. Aceste mici uzine se numesc mitocondrii. Cum funcţionează ele, aşa funcţionează şi celulele şi, aşa cum funcţionează celulele, funcţionează şi organismul. Mitocondriile seamănă mult cu bacteriile (adesea, antibioticele omoară şi mitocondriile). O celulă are nevoie de oxigen şi glucoză, dar şi de posibilitatea de a elimina deşeurile. Când celulele nu mai funcţionează adecvat, iar întreruperea durează prea mult, celulele mor. Aşadar, stresul aduce celulele în stare de alarmă, provoacă o pană de energie care determină lezarea celulelor, respectiv boala. Cercetătorii sunt tot mai optimişti că ajung la esenţa a ceea ce ne menţine sănătoşi, ceea ce este îmbucurător, deşi medicina alopată e departe de a gândi în aceşti termeni. Voi unde-aţi căuta? În simptome sau în cauze? În boală sau în ceea ce a declanşat-o?

Creierul detectează şi emite frecvenţe energetice prin care spune tuturor componentelor organismului ce au de făcut. Hipotalamusul trimite din creier un semnal de ajutor celorlalte părţi din organism când apare o urgenţă, iar corpul trebuie să se apere de ceea ce îl ameninţă. Când nu există o urgenţă reală, dar suntem aduşi totuşi în starea „luptă sau fugi”, frecvenţele respective devin distructive, în loc să fie salvatoare. Şi atunci ceea ce ne rămâne de făcut este să modificăm frecvenţele energetice distructive, emiţând doar din cele sănătoase, adică se contracarează o undă negativă cu una pozitivă anulând-o pe prima. Dacă se neutralizează frecvenţa, sursa acelei frecvenţe fie se însănătoşeşte, fie se vindecă, dacă neutralizarea este un proces continuu. Şi atunci ne amintim de individul care credea că va face o tumoare la ficat, şi ale cărui celule au început să se îmbolnăvească….Problemele se rezolvă cu condiţia ca frecvenţele distructive să fie eliminate, hipotalamusul să nu mai trimită semnale de alarmă în mod inutil, celulele care funcţionează în modul stres să înceapă să funcţioneze normal, iar sistemul imunitar să-şi poată îndeplini misiunea pentru care a fost creat de Dumnezeu, aceea de a vindeca…

Energie distructivă

     Conform ultimelor cercetări, toate datele, tot ceea ce ni se întâmplă este codificat sub forma amintirilor celulare. Unele dintre acestea conţin convingeri greşite, distructive, care activează reacţia de stres a organismului chiar şi când nu este cazul, ceea ce duce la oprirea funcţionării sistemului imunitar şi provoacă toate problemele pe care le avem. Materialul din care sunt făcute aceste amintiri este o energie distructivă. În mod practic, amintirile sunt depozitate în corp sub formă de imagini şi revin în amintire tot sub formă de imagini. S-a dovedit ştiinţific faptul că dacă ne gândim tot timpul la amintiri dureroase, triste, depresive, furioase, şi ne concentrăm asupra lor timp îndelungat, nu numai că ne vom simţi rău din punct de vedere emoţional, dar vom începe să ne punem efectiv corpul în starea de reacţie la stres, şi ne vom îmbolnăvi. Aşa că, dacă faceţi parte dintre oamenii care se întreabă de ani de zile „de ce mă enervez când nu trebuie”, „de ce mănânc când de fapt nici nu mi-e foame şi vreau să slăbesc”, de ce mă gândesc la persoane la care n-aş vrea să mă gândesc”, de ce sunt trist”…etc, trebuie să ştiţi că aceste probleme există ca imagini, ca tipare energetice şi singurul mod de a le vindeca este printr-un alt tipar energetic. Alegerile ne aparţin! Fluxurile de conştiinţă cuantică sunt nişte opţiuni pe care le alegem în fiecare clipă, iar în funcţie de ceea ce gândim, spunem şi facem, ne canalizăm pe un flux de conştiinţă, pe o linie sau alta. Adică, în fiecare clipă suntem liberi să alegem ce vrem să trăim, să experimentăm. Venim cu un destin scris tot de noi, prin experienţele avute în trecut, este implementat în structura noastră ADN, dar în funcţie de deciziile pe care le luăm în fiecare moment, putem schimba această informaţie, schimbându-ne şi destinul.

Gândul este exteriorizat cu ajutorul cuvintelor. Cuvintele odată ce le auzim cu mintea noastră, începem să le transformăm în convingeri. Convingerile ne duc spre acţiuni, adică atunci când suntem convinşi de ceva, avem încredere să facem acel ceva, şi astfel, acţionăm. Mai departe, acţiunea duce la crearea realităţii, a destinului, a viitorului. Ne amintim că totul în jurul nostru este vibraţie. Noi ne atragem prin vibraţie evenimentele, situaţiile, oamenii din viaţa noastră, sănătatea sau boala. Persoanele care se hrănesc şi emit numai cuvinte negative sunt destinate să aibă o atitudine negativă. Este de fapt o simplă relaţie cauză-efect. Cuvintele negative (vibraţia, energia) întăresc convingerile negative, conducând la rezultate negative. De aceea, atunci când cineva se plânge mereu că îi este greu, că nu are ceva sau altceva, că nu merge ceva, că viaţa e grea, că are diverse dureri etc, acea persoană va crea la nivel cuantic aceleaşi neajunsuri şi suferinţe, pentru că prin aceste credinţe, convingeri şi exprimări este ca şi cum şi-ar direcţiona întreaga energie emisă, în acest sens autodistructiv. Dar cum putem vindeca această memorie celulară, ce înseamnă s-o vindecăm? Înseamnă că nu vom mai avea convingeri negativiste, nu vom mai simţi furie, frustrare, resentimente, vină, disperare şi alte emoţii distructive.

Într-o oarecare concluzie: problemele sufleteşti duc la apariţia frecvenţelor energetice distructive, creează stres, iar stresul este sursa unică a tuturor problemelor de natură fizică şi emoţională. Astfel, dacă putem vindeca problemele sufleteşti, putem vindeca aproape orice problemă din viaţa noastră….

 

 

(urmează 3. Încă un pas înspre vindecare-amintirile)  

2019  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383