Ridicarea nivelului vibraţional pentru profani“Nu există materie ca atare! Întreaga materie se naşte şi există numai în virtutea unei forţe ce face să vibreze particulele unui atom şi menţine unitatea acestui minuscule system solar. Trebuie să presupunem în spatele acestei forţe existenţa unei gândiri conştiente şi inteligente. Această gândire este matricea întregii materii”.(Max Planck, laureat cu Nobel pentru studiul atomului)

 

     Totul în acest univers este o mişcare a energiei. Energia mai înaltă, mai rapidă dizolvă şi transformă energia mai joasă, mai lentă. Noi, oamenii, suntem sisteme energetice care încapsulează un sistem energetic intern de gânduri, sentimente şi emoţii. Acest sistem energetic poate fi măsurat şi calibrat. Orice gând poate fi calibrat energetic, ca şi impactul pe care îl are asupra corpului şi mediului în care trăim. Cu cât energia este mai înaltă, cu atât suntem mai capabili să anulăm şi să transformăm energiile joase, care ne slăbesc, având astfel un impact pozitiv asupra celor aflaţi mai aproape sau mai departe de noi.

Ne putem perfecţiona în ridicarea nivelului energetic, anulând permanent expresiile energetice care ne slăbesc.

Cele cinci niveluri energetice (de la frecvenţele mai joase şi mai lente la cele mai înalte şi mai rapide)

1. Lumea materială

Forma solidă este energie încetinită, astfel încât ea este proporţională cu percepţia senzorială a lumii limitelor. Tot ce vedem şi atingem este energie încetinită care apare ca masă solidificată.

2. Lumea sunetului

Nivelul sonor al energiei este cel la care ne putem conecta cu frecvenţele cele mai înalte ale Creatorului.

3. Lumea luminii

Când lumina este adusă în întuneric, întunericul devine lumină. Energia joasă, confruntată cu energia mai înaltă, este supusă unei transformări automate.

4. Lumea gândirii

Gândurile reprezintă o frecvenţă extrem de înaltă, de pulsaţii care se deplasează cu o viteză mai mare decât cea a sunetului. Frecvenţa gândurilor poate fi măsurată. Fiecare gând pe care îl avem poate fi calculat pentru a determina dacă ne întăreşte sau slăbeşte capacitatea de a ne reconecta la energia cea mai înaltă din univers.

5. Lumea spiritului

Aceasta este energia supremă. Am căpătat viaţă din această energie şi ne putem potrivi cu ea energetic dacă înlăturăm pulsaţiile de energie joasă din gândurile şi sentimentele noastre.

Câteva sugestii pentru ridicarea vibraţiilor energetice

 1. Fiecare gând are un impact asupra noastră, aşa că trebuie să fim conştienţi de gândurile noastre. Prin trecerea de la un gând diluat la unul plin de forţă, ridicăm vibraţia energiei şi ne consolidăm în câmpul energetic imediat. Putem deveni conştienţi de energia redusă a gândirii noastre şi s-o sporim, trebuie doar să vrem acest lucru, şi să facem asta înainte de a vorbi sau acţiona.
 2. Există alimente care produc energii joase, ca şi elemente care produc energii înalte. Efectul acestora nu este acelaşi pentru toată lumea. Le putem detecta însă, urmărind cum ne simţim după ce le consumăm (dacă suntem obosiţi, slăbiţi).
 3. Alcoolul, şi aproape toate medicamentele sau drogurile, reduc nivelul energetic al organismului, şubrezindu-l, determinându-ne să atragem şi alte energii negative în viaţa noastră. Prin simplul consum de substanţe sărace energetic vom avea de-a face cu oameni care au energii joase similare.
 4. Vibraţiile muzicale brutale, bubuitoare, cu sunete puternice, repetitive ne reduc nivelul energetic şi ne slăbesc. În mod similar, versurile care vorbesc despre ură, durere, chinuri, teamă şi violenţă sunt energii joase ce trimit mesaje vătămătoare subconştientului şi se înfiltrează în viaţă producând energii de atracţie similare. Dacă vrem să atragem pace şi iubire, ascultăm vibraţii muzicale înalte şi versuri ce ne reflectă dorinţele.
 5. Rugăciunile, tablourile, cristalele, statuetele, pasajele spirituale, cărţile, revistele, culorile pereţilor şi chiar aranjamentul mobilei creează, împreună, energia casei în care suntem capturaţi pentru cel puţin jumătate din timpul în care suntem în stare de veghe.
 6. Violenţa şi sexul sunt ingredientele principale ale divertismentului TV, intercalate cu pauze comerciale sponsorizate de marile carteluri de medicamente, care ne spun că vom găsi fericirea în pastilele lor. Înlocuim vizionarea tv, citind o carte spirituală sau de dezvoltare personală.
 7. Greu de crezut, dar adevărat faptul că fotografia este o formă de reproducere a energiei şi că fiecare fotografie conţine energie. Să le plasăm aşadar, strategic, prin casă, birou etc., fotografiile făcute în momente de fericire, iubire şi receptivitate la ajutor spiritual.
 8. Să conştientizăm nivelurile energetice ale cunoştinţelor, prietenilor, familiei. Ne putem ridica propriile niveluri de energie aflându-ne în câmpul energetic al unor persoane extrem de sensibile la conştiinţa spirituală. Să stăm aproape de cei care ne dau putere, care văd măreţia pe care o purtăm în interiorul nostru, care se simt legaţi de Divinitate. Să stăm în câmpul energetic al oamenilor cu energii superioare şi supărarea, ura, teama, depresia se vor topi.
 9. evităm zonele sărace în energie, cu alcool în exces, consum de droguri sau comportament violent, ca şi adunările în care primează exclusivismul religios sau etnic ori prejudecata otrăvită. Aceste locuri descurajează ridicarea energiei, dând prioritate frecvenţelor joase, care ne şubrezesc. Să ne cufundăm în natură, apreciindu-i frumuseţea, să facem drumeţii, să înotăm.
 10. Să învăţăm să fim buni, fără a aştepta ceva în schimb, în timp ce egoul e redus la tăcere, chiar sub forma anonimatului.
 11. Să ne afirmăm clar intenţia de ridicare a nivelului energetic. O putem face chiar în scris.
 12. Să nutrim gânduri de iertare cât mai des, acestea ne dau putere.

Mulţi oameni sunt preocupaţi de gândirea pozitivă şi vibraţiile ridicate. Iată o tehnică de creştere a frecvenţei vibraţională, uşor de executat şi foarte eficientă. E nevoie doar de exerciţiu J

 

Plasaţi-vă într-un spaţiu cât mai liniştit, unde să nu fiţi deranjat. Respiraţi profund de trei ori. Imaginaţi-vă că cineva tocmai v-a spus cel mai mare secret din viaţa voastră. Ceea ce vi s-a comunicat este atât de grandios şi de pozitiv încât ar putea schimba faţa planetei, a umanităţii si viaţa voastră, pentru totdeauna. Această colosală transformare ar fi iminentă şi ar urma să se producă foarte, foarte curând. Vi s-a cerut să păstraţi acest secret o scurtă perioadă de timp, până când anumite pregătiri vor fi fost încheiate, pentru ca acest mare secret să poată fi făcut public. Începeţi să vă simţiţi ca şi cum aţi fi gata să explodaţi de fericire pentru că sunteţi deţinătorul unui secret extraordinar pe care nimeni din lume nu-l mai cunoaşte. Simţiţi că acestei stări de supra-excitare va fi aproape imposibil să-i faceţi faţă. Trăiţi un copleşitor sentiment de recunoştinţă pentu faptul că aţi fost ales să cunoaşteţi acest extraordinar secret şi că foarte curând se va produce un eveniment grandios, inimaginabil, care va schimba total şi pentru totdeauna viaţa pe planetă. Acest sentiment copleşitor va umple corpul, mintea şi sufletul, se strecoară în fiecare celula a fiinţei voastre. Folosiţi acest moment înălţător de fericire pentru a vă exprima cea mai mare şi mai arzătoare dorinţă. Repetaţi acest exerciţiu ori de câte ori aveţi timpul liber necesar. 

2019  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383