Chiar eşti ceea ce gândeşti !!! Sau un alt fel de articol despre influenţa gândirii asupra creierului

     Modificându-ţi limbajul interior, poţi schimba realitatea în care trăieşti. Ai mai auzit această afirmaţie, însă nu ai înţeles cum funcţionează efectiv? Cum poate un gând pozitiv să ne schimbe viaţa? Dar un cuvânt? Haide să vedem ce spun neuroştiinţele despre lucrul cu afirmaţiile, schimbarea tiparelor mentale şi secretul comunicării.

Citește mai departe:Chiar eşti ceea ce gândeşti !!! Sau un alt fel de articol despre influenţa gândirii asupra...

Cum trece liberul arbitru prin filtrul psihologiei cuantice?

     Înţelegerea noastră despre Univers în lumina ultimelor descoperiri ştiinţifice, ca şi înţelegerea individului ca o parte a Universului, duce la o apropiere, din ce în ce mai compatibilă, a ştiinţelor morfogenetice şi a teoriei cuantice de ştiinţa psihologiei.

Citește mai departe:Cum trece liberul arbitru prin filtrul psihologiei cuantice?

Să ne recunoaştem problemele sufleteşti

     Aşa cum vă promiteam în articolul anterior, “Secrete” ale vieţii şi sănătăţii. 5. Să ne vindecăm viaţa!, astăzi vă prezentăm 12 categorii de probleme sufleteşti cu care ne confruntăm de-a lungul vieţii.

Citește mai departe:Să ne recunoaştem problemele sufleteşti

“Secrete” ale vieţii şi sănătăţii. 5. Să ne vindecăm viaţa!

     Aşa cum v-am obişnuit, în articolele precedente, şi azi vă punem la dispoziţie o variantă de exerciţiu de autovindecare şi îmbunătăţire a calităţii vieţii, pe care îl puteţi aplica singuri. Pentru cei care nu se descurcă, toate tehnicile se regăsesc în terapiile aplicate în cadrul cabinetului Numai Terapie Vie.

Citește mai departe:“Secrete” ale vieţii şi sănătăţii. 5. Să ne vindecăm viaţa!

“Secrete” ale vieţii şi sănătăţii. 4. Mai aproape de vindecare-convingerile

     Noi suntem materie în proporţie de 0,00001, iar restul de 99,99999, energie. Conform fizicii cuantice, observatorul particulelor infime care alcătuiesc atomii influenţează atât energia cât şi materia. Respectiv, realitatea este egală cu totalitatea fenomenelor observate, adică realitatea nu există în lipsa observatorului.

Citește mai departe:“Secrete” ale vieţii şi sănătăţii. 4. Mai aproape de vindecare-convingerile
2018  Numai Terapie Vie      Telefon contact - 0740528383